Χειροποιήτα Κοσμήματα AikSpy

Shop

Υπηρεσίες

Πώς λειτουργεί

Η AikSpy συνδυάζει την πιο πρόσφατη τεχνολογία σχεδιασμού με αρχαίες τεχνικές μεταλλουργίας για να δημιουργήσει τα εκπληκτικά, μοναδικά κομμάτια της.

Βήμα 1: Διαβούλευση

Κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων, συνεργαζομαι μαζι σας για να καταλήξουμε σε μια αρχική κατεύθυνση σχεδιασμού. Μπορείτε να έχετε όση ή ελάχιστη συμβολή στο σχέδιο θέλετε. Ενθαρρύνουμε τους πελάτες να φέρουν φωτογραφίες, αποκόμματα περιοδικών ή σκίτσα που εμπνέουν το όραμά τους και απεικονίζουν την αισθητική τους. Οι διαβουλεύσεις μπορούν να γίνουν είτε αυτοπροσώπως στο εργαστήριο μας, είτε μέσω e-mail και τηλεφώνου, για τους πελάτες μας από απόσταση.

Βήμα 2: Κατάθεση

Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης θα σας δώσουμε μια εκτίμηση τιμής, με βάση την αρχική μας κατεύθυνση σχεδιασμού. Για να ξεκινήσουμε την κατασκευή του σχεδίου, χρειαζόμαστε κατάθεση 50% και με τη παράδοση η εξόφληση.

Βήμα 3: Σχεδιασμός

Αφού γίνει η κατάθεσή σας, θα επικοινωνήσω μαζί σας για τη συνέχεια Θα χρειαστεί ορισμένος χρόνος για να δημιουργηθεί το αρχικό σας σχέδιο. Ο σχεδιαστής AikSpy είτe χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα μοντελοποίησης CAD 3D για να δημιουργήσει αρχικές εικόνες του σχεδίου σας, είτε χαράξει με το χέρι ένα κερί από το οποίο θα δείτε και μετά θα χυτευτεί το κομμάτι σας.

Βήμα 4: Πρωτότυπα και Αλλαγές Σχεδιασμού

Αφού θα έχετε τα πρώτα στοιχεία του σχεδίου όπου θέλετε, εδώ τώρα μπορείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές. Δεν θα προχωρήσουμε ποτέ με το casting μέχρι να δώσετε την τελική έγκριση. Σημαντικές αλλαγές που οδηγούν σε πλήρη ανακατεύθυνση σχεδιασμού, ενδέχεται να απαιτηθεί προσαρμογή στο ποσό της κατάθεσης.

Βήμα 5: Χύτευση και φινίρισμα

Μετά από έγκριση πρωτοτύπου, χυτεύουμε και τελειώνουμε με το χέρι το κομμάτι σας, στήνουμε πέτρες, χαράσσουμε και κατασκευάζουμε το τελικό προϊόν, όπως απαιτείται.