Χειροποιήτα Κοσμήματα AikSpy

Shop

Εγγύηση

Καταλαβαίνουμε ότι μερικές φορές είναι δύσκολο να οπτικοποιηθεί πλήρως ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που έχει παραγγελθεί! Η AikSpy θέλει να νιώθετε σίγουροι ότι παραγγέλνετε τα πολύτιμα κομμάτια σας μαζί της. Σας διαβεβαιώνουμε ότι κανένα κομμάτι δεν θα περάσει στα τελικά στάδια χύτευσης και φινιρίσματος, προτού νιώσετε άνετα με το σχέδιό σας/μας. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι οι μικρές αλλαγές στο σχέδιό σας, αν και υπόκεινται σε αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα, δεν θα προκύψουν πρόσθετες χρεώσεις. Θα λάβετε τόσο ψηφιακές αποδόσεις όσο και τρισδιάστατα πρωτότυπα για έγκριση, προτού περάσουμε στα τελικά στάδια της δημιουργίας. Και, αν διαπιστώσετε ότι η αρχική σας κατεύθυνση δεν είναι όπως την είχατε φανταστεί, θα συνεργαζόμαστε πάντα μαζί σας, σε μειωμένη τιμή επανασχεδιασμού, μέχρι να είστε ευχαριστημένοι με το κομμάτι σας. Μας αρέσει να δουλεύουμε μαζί σας για να ζωντανέψουμε τα κοσμήματά σας και είναι τιμή μας που σκέφτεστε να μας το επιτρέψετε. Εάν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να κάνουμε τη διαδικασία ευκολότερη, μη διστάσετε να απευθυνθείτε στην AikSpy. Δεσμευόμαστε να κάνουμε το μερικές φορές τρομακτικό έργο της παραγγελίας ενός κοσμήματος… μια εύκολη και ευχάριστη εμπειρία.

Εγγύηση

Η AikSpy στέκεται πίσω από την ποιότητα των κομματιών της. Η αγορά κάθε δαχτυλιδιού περιλαμβάνει ένα δωρεάν μέγεθος. Επιπλέον, θα λαμβάνετε δωρεάν καθαρισμούς και ελέγχους πέτρας για όλη τη διάρκεια ζωής οποιουδήποτε τεμαχίου αγοράζετε από εμάς. Στην AikSpy είμαστε περήφανοι για την ποιότητα της δουλειάς μας. Σε σπάνιες περιπτώσεις που το κομμάτι σας σπάσει ή χρειάζεται επισκευή κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους κανονικής καθημερινής χρήσης, θα το επισκευάσουμε χωρίς κόστος για εσάς, έως και 250,00Ευρό. Πέρα από 250,00, θα ισχύει έκπτωση για την επισκευή σας. Στην εξαιρετικά σπάνια περίπτωση που έχετε συνεχή προβλήματα με το κομμάτι σας κατά τη διάρκεια της κανονικής καθημερινής χρήσης, θα ξαναφτιάξουμε ή θα ξαναχτίσουμε το δαχτυλίδι σας χωρίς κόστος. Αυτές οι περιπτώσεις είναι εξαιρετικά σπάνιες και θα αξιολογηθούν κατά περίπτωση όταν φέρετε το δαχτυλίδι. Αυτό θα πρέπει να γνωστοποιηθεί εντός του πρώτου έτους ζωής του δαχτυλιδιού. Η AikSpy δεν καλύπτει ζημιές στο τεμάχιο που προκαλούνται λόγω τραχιάς φθοράς ή γενικής κακής χρήσης του τεμαχίου. Θα ισχύουν κανονικές χρεώσεις επισκευής. Διαβάστε περισσότερα για την καθημερινή φθορά έναντι της σκληρής φθοράς εδώ.

Τα ψιλά γράμματα:

Είμαστε περήφανοι για την κατασκευή και στεκόμαστε πίσω από την κατασκευή όλων των κομματιών μας. Εάν έχετε προβλήματα, επιτρέψτε μας να τα επιλύσουμε πρώτα. Η επεξεργασία του κομματιού σας στην AikSpy από άλλο κοσμηματοπώλη θα ακυρώσει το υπόλοιπο της εγγύησής σας.

Επιστροφές / Ανταλλαγές

Οι παραγγελίες AikSpy, το προσαρμοσμένο απόθεμα και τα αντικείμενα από τη γραμμή αφοσίωσης μας δεν επιστρέφονται ούτε ανταλλάσσονται προς το παρόν. Οι αγορές του Τυπικού μας Αποθέματος* μπορούν να επιστραφούν ή να αντικατασταθούν εντός 2 εβδομάδων από την ημερομηνία αγοράς (ημερομηνία παράδοσης για ηλεκτρονικές παραγγελίες). Μετά την επιστροφή του αντικειμένου, θα το αξιολογήσουμε για να διασφαλίσουμε ότι δεν έχει προκληθεί ζημιά ή φθορά στο κομμάτι, μετά την οποία είτε θα σας στείλουμε το τεμάχιο ανταλλαγής σας είτε θα επιστρέψουμε το κόστος αγοράς σας. Τα έξοδα αποστολής επιστροφής δεν επιστρέφονται. Εάν εντοπιστεί ζημιά, θα ειδοποιηθείτε και θα σας επιστρέψουμε το προϊόν που αγοράσατε αρχικά. *Τυπικό απόθεμα είναι οποιοδήποτε αντικείμενο προς πώληση αυτή τη στιγμή στον εκθεσιακό μας χώρο ή μέσω του ιστοτόπου μας που δεν αποτελεί μέρος της Γραμμής Εμπλοκής μας. Στην AikSpy, είμαστε περήφανοι που κατασκευάζουμε κοσμήματα που θα διαρκέσουν μια ζωή και, τηρώντας τις παραπάνω οδηγίες, μπορείτε να βοηθήσετε στη διάρκεια της διασφάλισης.