Χειροποιήτα Κοσμήματα AikSpy

Shop

About Us

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ
ΙΣΤΟΡΙΑ

ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ, ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ
ΙΣΤΟΡΙΑ

ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ, ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ

Η Φιλοσοφία της AikSpy Master Jeweller είναι να διασφαλίσει με επαγγελματισμό , εμπιστοσύνη, εξειδίκευση στην επίτευξη ενός private κοσμήματος, που δημιουργείται με γνώσεις σχεδιασμού, χειροποίητη κατασκευή, τοποθέτηση πετρών- με όλες τις τεχνοτροπίες (καστόνια,pave κτλ) χρωματολογία για σμάλτα, σφυρήλατο στη πίσσα, μικρομοντελισμός στο κερι. Όλα αυτά οδηγούν στην εκτέλεση με εγγύηση την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται, όπως επίσης υπάρχει κ η δυνατότητα να επιτρέπεται η παρέμβαση του πελάτη στο αρχικό στάδιο του σχεδιασμού.

ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΤΗ ΤΕΧΝΗ –
& ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ

Περισσότερο από 20 χρόνια εμπειρία στο χειροποίητο κόσμημα με συνεργασίες που είχαν πάντα επιτυχία γιατί η αγάπη για δημιουργία την καθιστά μοναδική. Αυτό έχει οδηγήσει την AikSpy να αναζητά κ να ανακαλύπτει νέες καινοτόμες συλλογές. Αν ψάχνετε κοσμήματα μοναδικά θα τα βρείτε εδώ. Πέρα από κάθε σύγκριση γιατί η AikSpy Master Jeweller ξεκινά με τη πραγματική μέθοδο, το σχέδιο την ολοκλήρωση και τελική μορφή του κοσμήματος.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

20 ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Τα μέταλλα κ οι πολύτιμοι λίθοι δίνουν την αξία σε ένα κόσμημα, αλλά ένα κόσμημα δεν εξαρτάται μόνο από το υλικό που το κάνει μοναδικό. Στη πραγματικότητα αυτό που το καθιστά μοναδικό είναι η φαντασία κ η πρωτοτυπία που γεννάει το μυαλό του δημιουργού. Η χρωματική σύνθεση των πετρών με την αισθητική δίνουν σίγουρο αποτέλεσμα επιτυχίας. Πολλές φορές προκύπτει να σχεδιαστεί κ να φτιαχτεί ένα κόσμημα στις απαιτήσεις του αγοραστή όπου αυτός ορίζει το κόστος ή να ανακατασκευαστεί κάποιο δικό του. Η τεχνολογική πρόοδος έχει διαμορφώσει μια τεράστια βιομηχανία σχεδίων που οδηγούνται στην μαζική παραγωγή κατασκευής κοσμημάτων σε όλα σχεδόν τα μέταλλα. Εδώ η AikSpy Masterjeweller έρχεται στις δικές σας υπηρεσίες κ απαιτήσεις για ένα κόσμημα μοναδικό, για Εσάς.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Πώς λειτουργεί
Η AikSpy συνδυάζει την πιο πρόσφατη τεχνολογία σχεδιασμού με αρχαίες τεχνικές μεταλλουργίας για να δημιουργήσει τα εκπληκτικά, μοναδικά κομμάτια της.
Βήμα 1: Διαβούλευση
Κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων, συνεργάζεται μαζί σας για να καταλήξουμε σε μια αρχική κατεύθυνση σχεδιασμού. Μπορείτε να έχετε όση ή ελάχιστη συμβολή στο σχέδιο θέλετε. Ενθαρρύνουμε τους πελάτες να φέρουν φωτογραφίες, αποκόμματα περιοδικών ή σκίτσα που εμπνέουν το όραμά τους και απεικονίζουν την αισθητική τους. Οι διαβουλεύσεις μπορούν να γίνουν είτε αυτοπροσώπως στο εργαστήριο μας, είτε μέσω e-mail και τηλεφώνου, για τους πελάτες μας από απόσταση.
Βήμα 2: Κατάθεση
Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης θα σας δώσουμε μια εκτίμηση τιμής, με βάση την αρχική μας κατεύθυνση σχεδιασμού. Για να ξεκινήσουμε την κατασκευή του σχεδίου, χρειαζόμαστε κατάθεση 50% και με τη παράδοση η εξόφληση.
Βήμα 3: Σχεδιασμός
Αφού γίνει η κατάθεσή σας, θα επικοινωνήσω μαζί σας για τη συνέχεια Θα χρειαστεί ορισμένος χρόνος για να δημιουργηθεί το αρχικό σας σχέδιο. Ο σχεδιαστής AikSpy είτe χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα μοντελοποίησης CAD 3D για να δημιουργήσει αρχικές εικόνες του σχεδίου σας, είτε χαράξει με το χέρι ένα κερί από το οποίο θα δείτε και μετά θα χυτευτεί το κομμάτι σας.
Βήμα 4: Πρωτότυπα και Αλλαγές Σχεδιασμού
Αφού θα έχετε τα πρώτα στοιχεία του σχεδίου όπου θέλετε, εδώ τώρα μπορείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές. Δεν θα προχωρήσουμε ποτέ με το casting μέχρι να δώσετε την τελική έγκριση. Σημαντικές αλλαγές που οδηγούν σε πλήρη ανακατεύθυνση σχεδιασμού, ενδέχεται να απαιτηθεί προσαρμογή στο ποσό της κατάθεσης.
Βήμα 5: Χύτευση και φινίρισμα
Μετά από έγκριση πρωτοτύπου, χυτεύουμε και τελειώνουμε με το χέρι το κομμάτι σας, στήνουμε πέτρες, χαράσσουμε και κατασκευάζουμε το τελικό προϊόν, όπως απαιτείται.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Καταλαβαίνουμε ότι μερικές φορές είναι δύσκολο να οπτικοποιηθεί πλήρως ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που έχει παραγγελθεί! Η AikSpy θέλει να νιώθετε σίγουροι ότι παραγγέλνετε τα πολύτιμα κομμάτια σας μαζί της. Σας διαβεβαιώνουμε ότι κανένα κομμάτι δεν θα περάσει στα τελικά στάδια χύτευσης και φινιρίσματος, προτού νιώσετε άνετα με το σχέδιό σας/μας. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι οι μικρές αλλαγές στο σχέδιό σας, αν και υπόκεινται σε αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα, δεν θα προκύψουν πρόσθετες χρεώσεις. Θα λάβετε τόσο ψηφιακές αποδόσεις όσο και τρισδιάστατα πρωτότυπα για έγκριση, προτού περάσουμε στα τελικά στάδια της δημιουργίας. Και, αν διαπιστώσετε ότι η αρχική σας κατεύθυνση δεν είναι όπως την είχατε φανταστεί, θα συνεργαζόμαστε πάντα μαζί σας, σε μειωμένη τιμή επανασχεδιασμού, μέχρι να είστε ευχαριστημένοι με το κομμάτι σας. Μας αρέσει να δουλεύουμε μαζί σας για να ζωντανέψουμε τα κοσμήματά σας και είναι τιμή μας που σκέφτεστε να μας το επιτρέψετε. Εάν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να κάνουμε τη διαδικασία ευκολότερη, μη διστάσετε να απευθυνθείτε στην AikSpy. Δεσμευόμαστε να κάνουμε το μερικές φορές τρομακτικό έργο της παραγγελίας ενός κοσμήματος… μια εύκολη και ευχάριστη εμπειρία.
Εγγύηση
Η AikSpy στέκεται πίσω από την ποιότητα των κομματιών της. Η αγορά κάθε δαχτυλιδιού περιλαμβάνει ένα δωρεάν μέγεθος. Επιπλέον, θα λαμβάνετε δωρεάν καθαρισμούς και ελέγχους πέτρας για όλη τη διάρκεια ζωής οποιουδήποτε τεμαχίου αγοράζετε από εμάς. Στην AikSpy είμαστε περήφανοι για την ποιότητα της δουλειάς μας. Σε σπάνιες περιπτώσεις που το κομμάτι σας σπάσει ή χρειάζεται επισκευή κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους κανονικής καθημερινής χρήσης, θα το επισκευάσουμε χωρίς κόστος για εσάς, έως και 250,00Ευρό. Πέρα από 250,00, θα ισχύει έκπτωση για την επισκευή σας. Στην εξαιρετικά σπάνια περίπτωση που έχετε συνεχή προβλήματα με το κομμάτι σας κατά τη διάρκεια της κανονικής καθημερινής χρήσης, θα ξαναφτιάξουμε ή θα ξαναχτίσουμε το δαχτυλίδι σας χωρίς κόστος. Αυτές οι περιπτώσεις είναι εξαιρετικά σπάνιες και θα αξιολογηθούν κατά περίπτωση όταν φέρετε το δαχτυλίδι. Αυτό θα πρέπει να γνωστοποιηθεί εντός του πρώτου έτους ζωής του δαχτυλιδιού. Η AikSpy δεν καλύπτει ζημιές στο τεμάχιο που προκαλούνται λόγω τραχιάς φθοράς ή γενικής κακής χρήσης του τεμαχίου. Θα ισχύουν κανονικές χρεώσεις επισκευής. Διαβάστε περισσότερα για την καθημερινή φθορά έναντι της σκληρής φθοράς εδώ.
Τα ψιλά γράμματα:
Είμαστε περήφανοι για την κατασκευή και στεκόμαστε πίσω από την κατασκευή όλων των κομματιών μας. Εάν έχετε προβλήματα, επιτρέψτε μας να τα επιλύσουμε πρώτα. Η επεξεργασία του κομματιού σας στην AikSpy από άλλο κοσμηματοπώλη θα ακυρώσει το υπόλοιπο της εγγύησής σας.
Επιστροφές / Ανταλλαγές
Οι παραγγελίες AikSpy, το προσαρμοσμένο απόθεμα και τα αντικείμενα από τη γραμμή αφοσίωσης μας δεν επιστρέφονται ούτε ανταλλάσσονται προς το παρόν. Οι αγορές του Τυπικού μας Αποθέματος* μπορούν να επιστραφούν ή να αντικατασταθούν εντός 2 εβδομάδων από την ημερομηνία αγοράς (ημερομηνία παράδοσης για ηλεκτρονικές παραγγελίες). Μετά την επιστροφή του αντικειμένου, θα το αξιολογήσουμε για να διασφαλίσουμε ότι δεν έχει προκληθεί ζημιά ή φθορά στο κομμάτι, μετά την οποία είτε θα σας στείλουμε το τεμάχιο ανταλλαγής σας είτε θα επιστρέψουμε το κόστος αγοράς σας. Τα έξοδα αποστολής επιστροφής δεν επιστρέφονται. Εάν εντοπιστεί ζημιά, θα ειδοποιηθείτε και θα σας επιστρέψουμε το προϊόν που αγοράσατε αρχικά. *Τυπικό απόθεμα είναι οποιοδήποτε αντικείμενο προς πώληση αυτή τη στιγμή στον εκθεσιακό μας χώρο ή μέσω του ιστοτόπου μας που δεν αποτελεί μέρος της Γραμμής Εμπλοκής μας. Στην AikSpy, είμαστε περήφανοι που κατασκευάζουμε κοσμήματα που θα διαρκέσουν μια ζωή και, τηρώντας τις παραπάνω οδηγίες, μπορείτε να βοηθήσετε στη διάρκεια της διασφάλισης.

ΓΕΜΜΟΛΟΓΙΑ

Οι πολύτιμοι λίθοι ή ημιπολύτιμοι είναι αυτοί που δαμάζουν την <αγριότητα> της φύσης του μετάλλου. Τα χρώματα τους, η λάμψη τους κ η καθαρότητα τους σε συνδυασμό με την αισθητική κ το γούστο, τα καθιστά πολύτιμα. Η αξία των πολύτιμων λίθων προέρχεται αναλογικά από τα πολύτιμα σπάνια κ μοναδικά, τα ημιπολύτιμα κ τα συνθετικά. Η ποιότητα των πολύτιμων λίθων κατηγοριοποιείται κ καθορίζεται από ειδικούς με πιστοποιητικά που εκδίδονται από Γεμολόγους του Ινστιτούτου GIA. Μια πέτρα που επιλέγεται με επαγγελματισμό μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του καθενός, όσων αφορά το προσωπικό γούστο, την αισθητική ακόμα κ την επενδυτική διάθεση όπου τα κριτήρια αξίας τα οριοθετεί ο πελάτης κ τα υπογράφει το Gemology Institute. Το Διαμάντι είναι το πιο δημοφιλή με το ρουμπίνι, σμαράγδι, ζαφείρι ως δευτέρας επιλογής όπου επίσης κ αυτές οι πέτρες έχουν ποιότητες που διακυμαίνονται όπως κ ανάλογη αξία. Διάσημο Gemological institute για τις χρωματιστές πέτρες, μαργαριτάρια, ημιπολύτιμους λίθους είναι το SSEF swiss gemological institute (διεθνώς αναγνωρισμένο).

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ

Η αισθητική, το μεράκι κ η ποιότητα είναι αυτά που αφοπλίζουν κ ξεχωρίζουν από τη βαριά βιομηχανία παραγωγής σχεδίων. Αυτή είναι η φιλοσοφία της AikSpy Master Jeweller, να διασφαλίσει με επαγγελματισμό την αποκλειστικότητα ενός κοσμήματος.

Μάθε τα νέα της AikSpy Master Jeweller

Εγγραφτείτε για να ενημερώνεστε για τις νέες δημιουργίες όπως επίσης και για τις προσφορές